Snabb leverans

NoteCart Economica för 24 surfplattor / Chromebooks / Netbooks

Märke: LEBA
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

Den här Economica-vagnen för 24 surfplattor / Chromebooks / Netbooks är särskilt utformad för att effektivt förvara och ladda flera surfplattor eller små bärbara datorer på upp till 14 tum. Tabletvagnen/vagnen för bärbara datorer har en kompakt design och är billigt prissatt

Snyggt och säkert
NoteCart Economica bärbar datorvagn är indelad i vertikala fack mellan vilka enheterna kan placeras upprätt. Med det inbyggda kabelsystemet kan du enkelt organisera enheternas kablar. På så sätt håller du vagnen snygg och prydlig.

Den inbyggda kontrollpanelen säkerställer att enheterna inte överbelastas eller skadas av en spetsspänning. Det är bara att koppla in den och enheterna laddas. Det finns en automatisk cirkulation mellan de två raderna för att förhindra överladdning.

Tabletvagnen är utrustad med ett robust 3-punktslås. Och om du vill förvara vagnen i ett låst rum på natten är det inga problem. I botten finns hjul så att du enkelt kan flytta surfplattan till ett annat rum.

Kvalitet
Den här Economica-tablettvagnen kommer från kvalitetsmärket Leba Innovations. Material av högsta kvalitet används och NoteCart uppfyller alla europeiska riktlinjer.

Specifikationer

- Höjd: 103,9 cm-
Bredd: 64 cm-
Djup: 63,2 cm-
Vikt: 50 kg-
Hyllhöjd: 30,1 cm-
Hylldjup: 36,7 cm-
3

,2 cm avstånd mellan avdelarna

Mer information
SKU 10000223
EAN 5601570628776
Antal apparater 24
Lådor / hyllor Hyllor
Lämpliga apparater Chromebooks, Laptop, Tablet
Video
play
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss