Snabb leverans

NoteCart Economica för 32 surfplattor / Chromebooks / Netbooks

Märke: LEBA
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

NoteCart Economica för 32 surfplattor / Chromebooks / Netbooks är en vagn som är särskilt utformad för att effektivt förvara och ladda 32 surfplattor eller små bärbara datorer på upp till 14 tum. Tabletvagnen/vagnen för bärbara datorer har en kompakt design och är lätt att flytta. Notecart är indelad i vertikala fack där enheterna kan placeras upprätt. Vagnens insida kan ordnas efter behov eftersom skiljeväggarna kan flyttas

Snyggt och säkert
Med det inbyggda kabelsystemet kan du enkelt organisera kablarna till enheterna och hålla vagnen snygg och prydlig. Den inbyggda kontrollpanelen säkerställer att enheterna inte överbelastas eller skadas av en strömstöt. När du laddar vagnen cirkulerar strömmen växelvis per våningsplan och har även möjlighet att stänga av automatiskt när enheterna är helt laddade. Detta förbättrar batteriernas livslängd. Om du vill förvara vagnen snyggt i ett slutet utrymme på natten är det inget problem. Undersidan har hjul så att du enkelt kan flytta surfplattan till ett annat rum.

Kvalitet
Vår NoteCart Economica 20 är från kvalitetsmärket Leba Innovation. Material av högsta kvalitet används och NoteCart uppfyller alla europeiska direktiv.

Specifikationer

- Höjd: 1039 mm-
Bredd: 640 mm-
Djup: 632 mm-
Vikt: 52 kg-
Hyllhöjd: 301 mm-
Hylldjup: 367 mm-
26 mm avstånd mellan delningsbeslagen (justerbar)

Maximal storlek på enheten

- Djup: 360 mm-
Höjd: 260 mm-
Tjocklek

: 24 mm

Mer information
SKU 10000224
EAN 4719552125401
Antal apparater 32
Lådor / hyllor Hyllor
Lämpliga apparater Chromebooks, Laptop, Tablet
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss