Snabb leverans

Bambu fällbart sängbord

Märke: IVOL
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

Det här sängbordet är perfekt för en överdådig frukost på sängen. Tack vare handtagen och det fällbara benet kan du också använda bordet som en bricka och enkelt byta plats. Gillar du inte frukost på sängen? Det här sängbordet kan också användas som ett bord för bärbar dator. Hyllan har en kant, så att din laptop eller frukost inte kan glida av bordet.

Bamboo sängbord

Vill du överraska din partner med frukost på sängen, men du har ingen stabil bricka att lägga allt på? Förebygg spill och använd det här sängbordet.

Det här bordet är tillverkat av bambu. Förutom att bambu har ett rustikt utseende är det också ett hållbart material. I motsats till de flesta träslag är det mycket fuktbeständigt och allergivänligt och därför livsmedelsäkert. Materialet är underhållsfritt och tack vare sitt varma, harmoniska utseende passar det in i alla interiörer!

Fällbart sängbord

Det här sängbordet är mycket bekvämt att använda. Du kan använda den i soffan eller i sängen. Du för över locket över ditt knä för att skapa den perfekta höjden och extra utrymme. På så sätt behöver du inte längre sitta med saker i knät och risken för spill minskar.

Behöver du jobba och letar du efter en trevlig arbetsplats? Använd det här bordet som ett bord för bärbar dator! Bambustoppen förhindrar skadlig överhettning av din bärbara dator. Är du klar med arbetet? Sedan kan du enkelt fälla ihop den helt och hållet och förvara den med hjälp av det hopfällbara benet.

Funktioner laptop bord säng

+för en avslappnad frukost, arbetsdag eller fritid+
Bekväm användning i sängen eller på soffan+
Upphöjd kant för att förhindra att du glider+
Med handtag+
Helt hopfällbar+
Ingen montering behövs
Allmän information sängbord

material: Bambu och MDF✓
Färg: Naturlig✓
Total bredd utfälld: 65 cm✓
Total bredd hopfälld: 50 cm✓
Total höjd utfälld: 23,5 cm✓
Total höjd hopfälld: 6 cm✓
Totalt djup: 30 cm

Mer information
SKU LT807
EAN 5601570645889
Färg Naturligt
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss