Snabb leverans

Bord/laptopvagn för 24 enheter - Med antibakteriellt UV-C-ljus - Safecart 24

Märke: IVOL
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

I den här surfplattan/laptopvagnen kan du effektivt förvara, ladda, transportera och desinficera upp till 24 surfplattor eller små bärbara datorer på upp till 15,6 tum. Den överskådliga vagnen har 24 vertikala hyllor där enheterna kan placeras upprätt. Tack vare de antibakteriella UV-C-lamporna förhindras spridning av virus.

Bärbar datorvagn med desinficerande UVC-ljus

Den här laptopvagnen är utrustad med Philips UV-C-lampor med CE- och TÜV-certifiering. Det ultravioletta ljuset dödar bakterier, virus och mögel. Den desinficerande effekten har testats och visat sig vara effektiv mot Covid och hundratals andra bakterier och virus. Desinfektion med UV-lampor kan spela en mycket värdefull roll när det gäller att förhindra spridning av virus inom ditt företag, din skola eller institution.

Placera de använda enheterna i vagnen för bärbara datorer för att desinficera och ladda dem. UVC-lamporna kan slås på manuellt med hjälp av knappen på vagnens utsida. När vagnens dörr öppnas stängs UV-C-lamporna automatiskt av för att förhindra exponering. Därefter kan apparaterna användas på ett säkert sätt igen. Perfekt för situationer där flera personer använder samma utrustning.

Safecart med UV-C-lampor

Denna Safecart24 är utrustad med plastdelare som delar upp varje hylla i 12 hyllor. En anordning med en tjocklek på högst 3,5 cm passar mellan hyllorna. Den bärbara datorns vagn är försedd på utsidan med en på/av-knapp för både strömförsörjningen till apparaterna och desinfektionslamporna.

Dessutom har vagnen ett praktiskt kabelhanteringssystem för att förhindra att kablarna trasslar ihop sig. Kablarna leds till baksidan med hjälp av krokar på hyllorna, där adaptrarna kan placeras snyggt i ett fack. På så sätt syns inte adaptrarna och vagnen förblir snygg.

Vill du förvara vagnen i ett slutet utrymme när dagen är slut? Inga problem alls! Vagnen är lätt att flytta tack vare de robusta handtagen och hjulen.

Bärbar datorvagn för 24 bärbara datorer eller surfplattor

Det är mycket enkelt att använda den här laptopvagnen. Strömförsörjningen och UVC-lamporna kan slås på och av separat med hjälp av kontrollpanelen på utsidan. När du slår på strömförsörjningen i vagnen laddas alla 24 enheter samtidigt. Den inbyggda kontrollpanelen säkerställer att enheterna inte överbelastas eller skadas av en spetsspänning. Ventilationshålen förhindrar också överhettning.

Dörrarna på baksidan ger tillgång till den avancerade kontrollpanelen med olika funktioner. Anslutningspunkterna A och B ger kontinuerlig spänning. Du kan till exempel ansluta en trådlös åtkomstpunkt till dem. Grupperna 1, 2, 3 och 4 har följande alternativ;

  • Kontinuerlig laddning av alla grupper samtidigt
  • Tidsstyrd laddning av alla grupper samtidigt
  • Cykelfunktion med timer (t.ex. första 100 minuter för grupp 1, sedan 100 minuter för grupp 2 osv.)

oplaadsysteem tabletkar

Extra starka hjul
Hjulen på Safecart24 är extra starka så att det inte är något problem att flytta en tungt lastad tablettvagn.

wielen tabletkar

Kabelhantering
Kabelsystemet ser till att kablarna leds snyggt längs hyllorna. Detta innebär att du aldrig kommer att ha en röra av kablar.

kabelmanagement tabletkar

Robust 3-poligt lås
Låset på Safecart24 sitter fast i sidan och i botten och toppen av den bärbara datorns vagn. På så sätt förvaras enheterna på ett säkert sätt.

slot tabletkar

Bredd 71 cmDjup
62 cmHöjd
93 cm (101,5 cm inkl. handtag)
Vikt +/- 75 kgMaximala
mått bord/laptop 30,5 x 38 cmMaximal
tjocklek bord/laptop 3 ,5 cmAntal
nycklar ingår 4

Mer information
SKU HJ-CM65-24UV-C
EAN 5601570645018
Färg Vit
Antal apparater 24
Lådor / hyllor Hyllor
Lämpliga apparater Chromebooks, Laptop, Tablet
Nedladdningar
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss