Snabb leverans

Tablettvagn för 36 tabletter - Med antibakteriellt UV-C-ljus - Safecart 36

Märke: IVOL
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

Den här tablettvagnen förvarar, laddar, transporterar och desinficerar upp till 36 tabletter eller små bärbara datorer på ett effektivt sätt. Den överskådliga vagnen har 36 vertikala hyllor där enheterna kan placeras upprätt. Tack vare de antibakteriella UV-C-lamporna förhindras spridning av virus.

Tablettvagn med desinficerande UVC-ljus

Denna tablettvagn är utrustad med Philips UV-C-lampor. Det ultravioletta ljuset dödar bakterier, virus och mögel. Den desinficerande effekten har testats och visat sig vara effektiv mot Covid och hundratals andra bakterier och virus. Desinfektion med UV-lampor kan spela en mycket värdefull roll när det gäller att förhindra spridning av virus inom ditt företag, din skola eller institution.

Placera de använda enheterna i tablettvagnen för att desinficera och ladda dem. UVC-lamporna kan slås på manuellt med hjälp av knappen på vagnens utsida. När vagnens dörr öppnas stängs UV-C-lamporna automatiskt av för att förhindra exponering. Därefter kan apparaterna användas på ett säkert sätt igen. Perfekt för situationer där flera personer använder samma utrustning.

Safecart med UV-C-lampor

Denna Safecart36 är utrustad med plastdelare som delar upp varje hylla i 9 hyllor. En anordning med en tjocklek på högst 3,8 cm passar mellan hyllorna. Tablettenvagnen är försedd på utsidan med en på/av-knapp för både strömförsörjningen till tabletterna och desinfektionslamporna.

Dessutom har surfplattvagnen ett praktiskt kabelhanteringssystem för att förhindra att kablarna trasslar ihop sig. Kablarna leds till baksidan via krokar på hyllorna, där adaptrarna kan placeras snyggt i ett fack. På så sätt syns inte adaptrarna och vagnen förblir snygg.

Vill du förvara vagnen i ett slutet utrymme när dagen är slut? Inga problem alls! Tabletvagnen är lätt att flytta tack vare de robusta handtagen och rullarna.

Tablettvagn för 36 tabletter

Det är mycket enkelt att använda den här surfplattvagnen. Strömförsörjningen och UVC-lamporna kan slås på och av separat med hjälp av kontrollpanelen på utsidan. När du slår på strömförsörjningen i vagnen laddas alla 36 enheter samtidigt. Som tillval kan du använda timerfunktionen som kan ställas in till närmaste minut. På så sätt kan du vara säker på att enheterna inte laddas längre än önskat. De röda lysdioderna indikerar att timerfunktionen är aktiverad. Displayen visar den återstående laddningstiden.

Den inbyggda kontrollpanelen säkerställer att enheterna inte överbelastas eller skadas av en spetsspänning. Ventilationshålen förhindrar också överhettning.

Avstängningsknapp på sidan av vagnen✓
2 extra uttag på utsidan för laddning av 2 extra enheter✓
Utrustad med 4 låsbara länkhjul✓
Avtagbar bakplatta som ger tillgång till kontrollpanelen och stickpropparna✓
Lådan på framsidan för förvaring av papper, nycklar, pennor, usb-pinnar etc.
philips antibakteriella UV-C-ljus har CE- och TÜV-certifiering
Extra starka hjul
Hjulen på Safecart36 är extra starka så att det inte är något problem att flytta den tungt lastade tablettvagnen.

wielen tabletkar

Kabelhantering
Kabelsystemet leder kablar snyggt längs hyllorna. Detta gör att det aldrig blir en trasslig kabelväv.

kabelmanagement tabletkar

Bredd 60 cmDjup
62 cmHöjd
147 cmVikt
+/- 85 kgMaximala
mått för surfplatta/laptop 26 x 34 cmMaximal
tjocklek för surfplatta/laptop 3 ,8 cm*Antal
tangenter 6

*Passar även för Snappet-tabletter

Mer information
SKU HJ-CM17-36UV-C
EAN 5601570634524
Färg Vit
Antal apparater 36
Lådor / hyllor Hyllor
Lämpliga apparater Chromebooks, Laptop, Tablet
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss