Snabb leverans

Tablettvagn för 40 tabletter - Med antibakteriellt UV-C-ljus - Safecart 40 PRO+

Märke: IVOL
Beräkning av leveransdatum...
Livepris: för totalt
st.
Eller betala direkt med:
  • 14 dagars betänketid
  • Prisvärd frakt
  • Snabb leverans
  • Betala säkert
Detaljer

Safecart med UV-C-lampor

Använder du mobila enheter i ditt företag, din utbildningsinstitution eller din organisation? Då har du förmodligen redan upptäckt att det är ett problem att förvara dem på ett säkert och ordnat sätt. En surfplattvagn är lösningen! I en surfplatta/laptopvagn kan 40 surfplattor eller bärbara datorer förvaras, laddas, transporteras och desinficeras samtidigt. Tack vare de antibakteriella UV-C-lamporna förhindras spridning av virus.

I början av dagen körs vagnen till den plats där de fulladdade enheterna kan hämtas och användas av eleverna eller de anställda. I slutet av dagen lägger alla sina enheter tillbaka i vagnen, varefter de kan förvaras i ett låst rum. Under natten laddas och desinficeras alla enheter inför nästa dag.

Tablettvagn med desinficerande UVC-ljus

Den här tablettvagnen är utrustad med Philips UV-C-lampor med CE- och TÜV-certifiering. Det ultravioletta ljuset dödar bakterier, virus och mögel. Den desinficerande effekten har testats och visat sig vara effektiv mot Covid och hundratals andra bakterier och virus. Desinfektion med UV-lampor kan spela en mycket värdefull roll för att förhindra spridning av virus inom ditt företag, din skola eller institution.

Placera de använda enheterna i vagnen för bärbara datorer för att desinficera och ladda dem. UVC-lamporna kan slås på manuellt med hjälp av knappen på vagnens utsida. När vagnens dörr öppnas stängs UV-C-lamporna automatiskt av för att förhindra exponering. Därefter kan apparaterna användas på ett säkert sätt igen. Perfekt för situationer där flera personer använder samma enheter.

Tabletvagn med UV-C-ljus för 40 surfplattor eller bärbara datorer

Det är mycket enkelt att använda den här vagnen. Strömförsörjningen och UVC-lamporna kan slås på och av separat med hjälp av kontrollpanelen på utsidan. När du slår på strömförsörjningen i vagnen laddas alla 40 enheter samtidigt. Den inbyggda kontrollpanelen säkerställer att enheterna inte överbelastas eller skadas av en spetsspänning. Ventilationshålen förhindrar också överhettning.

Dörrarna på baksidan ger tillgång till den avancerade kontrollpanelen med olika funktioner. Anslutningspunkterna A och B ger kontinuerlig spänning. Du kan till exempel ansluta en trådlös åtkomstpunkt till dem. Grupperna 1, 2, 3 och 4 har följande alternativ;

  • Kontinuerlig laddning av alla grupper samtidigt
  • Alla grupper samtidigt med tidsinställd laddning
  • Cykelfunktion med timer (t.ex. första 100 minuter grupp 1, sedan 100 minuter grupp 2 osv.)

    oplaadsysteem tabletkar

afmetingen safecartafmetingen tabler

Utdragbara lådor
Lådorna i Safecart 40 är utdragbara. Detta gör det mycket enkelt att ta ut surfplattor eller iPads.

uitschuifbare lades

Kabelhantering
Kabelsystemet leder kablar snyggt längs hyllorna. Detta gör att det aldrig blir en trasslig kabelväv.

kabelmanagement tabletkar

Extra robusta hjul
Hjulen på Safecart40 har utformats extra robusta så att det inte är något problem att flytta den tungt lastade vagnen.

wielen tabletkar

Stabilt 3-poligt lås
Låset på Safecart 40 sitter fast i sidan, botten och toppen av tablettvagnen. På så sätt förvaras tabletterna på ett säkert sätt.

slot tabletkar

Förvaringslåda
Det finns en extra låda i toppen av surfplattvagnen för att förvara tillbehör eller en bärbar dator. Lådan kan låsas med en nyckel.

extra lade ipad trolley

safecart 40 compatible

overzicht safecart 40

Mer information
SKU SAFECART-40UV-C
EAN 5601570645025
Färg Vit
Antal apparater 40
Lådor / hyllor Hyllor
Lämpliga apparater Chromebooks, Laptop, Tablet
Nedladdningar
Behöver du hjälp eller råd?
Kontakta oss